Start
Organisatie
Ons verhaal
Coördinatoren
In de media
Onze partners
Onze Maaltijden
Introductie
Getuigenissen
Disclaimers
Veelgestelde vragen
Bijdragen
Word vrijwilliger
Doneer voedsel of apparatuur
Stuur ons een plantaardig recept
Word partner
Start jouw eigen GZG
Blog
Laatste nieuws
Humans van GZG
Recepten
Contact
GZG Hotline
Recepten
/ Aardperensoep met truffel
Ingrediënten
(4 porties)
500 gr aardpeer
500 ml vegetarische bouillon
400 ml kokosmelk
1 ui
1 teen knoflook
Kokosolie (of een andere olie om mee te koken)
Truffel olie
Zout
Peper
Voor topping: champignons
Procedure
Snijd de uien en knoflook. Schil de aardpeer en snijd het in stukjes. Verwarm ondertussen wat kokosolie in een grote pan.
Voeg de ui en de knoflook toe en voeg na 3 minuten de aardpeer en truffel olie toe.
Voeg na 5 minuten de kokosmelk en de vegetarische bouillon toe en laat het koken..
Draai het vuur zachter en laat het sudderen voor ongeveer 15 minuten met het deksel op de pan.
Optioneel: Snijd ondertussen de champignons in kleine plakjes. Alhoewel het optioneel is, zorgen deze champignons voor een heerlijke topping.
Doe de soep in een blender terwijl je zout en peper naar smaak toevoegt.
Serveer met champignons. Je kan het bewaren in kleine vrieszakjes in de vriezer of in de koelkast voor een week.
Hoe te gebruiken?
Je kan deze soep bewaren in de koelkast in een luchtdicht bakje voor vijf dagen.
Vries het in om het later te gebruiken.
Edit this page