Bijdragen

Word vrijwilliger

Om de magie van GZG echt te ervaren, moet je onderdeel zijn van onze team! Hieronder vind je alle info over hoe je je bij ons kunt aansluiten.

Doneer voedsel of apparatuur

Omdat we alleen groenten en fruit van de markt redden, kunnen wij altijd wat extra ingrediënten gebruiken om onze maaltijden tot leven te brengen. Als u ons hierbij wilt helpen in ruil voor uw maltijden, zouden we het op prijs stellen als u een of meer van de volgende ingrediënten kunt mee nemen:

Stuur ons een recept

Heb je een heerlijk plantaardig recept dat we zouden moeten proberen tijdens een van onze diners? Vul ons receptenformulier in en we zullen het naar jou vernoemen 😉

Word partner

GZG werkt nauw samen met meerdere organisaties, van wiens hulp ons bestaan afhankelijk is. Omdat samen beter is dan alleen, zijn wij ook nieuwsgierig naar uw organisatie. Neem bij interesse contact met ons op via onderstaand formulier, en wij zullen u zo spoedig mogelijk benaderen.

Start jouw eigen GZG

Een nieuwe Groenten Zonder Grenzen locatie starten is makkelijker dan je denkt! We hebben het meeste grondwerk gedaan, dus met een paar enthousiaste vrijwilligers een gezellige en hygiënische plek om te koken is het zo geregeld. Op basis van ons onderzoek wordt er iedere dag in Rotterdam genoeg eetbaar voedsel weggegooid om 88.000 mensen te voeden.