Word vrijwilliger / Algemene info
Add a cover image by going to Featured Image in the right column and then saving and reloading this post

Om de magie van GZG echt te ervaren, moet je helpen om het waar te maken! Hier vind je alle info over hoe je je bij ons kunt aansluiten.

🗓️ Aanmelden als vrijwilliger

  1. Elke zondag plaatsen we een aanmeldbericht in onze GZG Aanmeldingsgroep op Whatsapp
  2. Kopieer dit aanmeldingsbericht (houd het ingedrukt en gebruik vervolgens de knop in de rechterbovenhoek)
  3. Plak het bericht in het veld Typ een bericht en voeg uw naam toe achter een leeg streepje (-) voordat u op de knop Verzenden drukt.
  4. Als je om wat voor reden dan ook niet meer kunt komen, kopieer dan het laatste aanmeldingsbericht, verwijder je naam en plak het terug in de groep.
  5. Zo kan iedereen snel zien welke plekken al ingevuld zijn en welke nog vrij zijn.
  6. Geen streepjes meer? Dat betekent dat we die week genoeg vrijwilligers hebben.

📍Ontmoetingslocatie

Al onze vrijwilligersactiviteiten beginnen op deze locatie:

Adres: Kipstraat 37, Rotterdam

Op locatie:

  1. Zoek naar het WMO RADAR logo en ga naar binnen via de zwarte schuifdeuren.
  2. Eenmaal binnen zie je de receptie links aan het einde van de hal. Loop door naar rechts en je vindt de keuken aan de linkerkant. Een Instigator zal je vanaf daar verder helpen.

Onze tijdlijn

Dinsdagen

16:00 De Market Collectors verzamelen iedere dinsdag bij het WMO Radar gebouw om samen naar de markt te gaan. De Bread Winners halen ondertussen brood op bij Das Brot📌 en de Urban Harvesters halen oogst op bij GroenGoed’s stadsmoestuin 📌.

17:00 Al het opgehaalde voedsel wordt opgeslagen in onze voorraadkast in het WMO Radar gebouw, waar ook koelkasten zijn. Een overzicht van onze producten voor die week wordt gedeeld in onze Food Magicians What’s app group

Woensdagen

16:00 De Food Magicians maken een heerlijk buffet met de producten die op dinsdag zijn opgehaald.

18:15  De Table Managers beginnen met het klaarzetten en dekken van de tafels voor onze gasten.

18:45 We openen onze deuren voor gasten, die bij de ingang een bord (een per persoon) kunnen nemen. Wanneer alle borden op zijn, is het dinner voor die week vol.

20.00 De Table Managers en behulpzame gasten beginnen met het afruimen van de tafels. De Clean Sweepers beginnen met het schoonmaken van de tafels en keuken.

20.45 De Clean Sweepers zorgen ervoor dat alles schoon wordt achtergelaten, en sluiten alles af.