Start
Organisatie
Ons verhaal
Coördinatoren
In de media
Onze partners
Onze Maaltijden
Introductie
Getuigenissen
Disclaimers
Veelgestelde vragen
Bijdragen
Word vrijwilliger
Doneer voedsel of apparatuur
Stuur ons een plantaardig recept
Word partner
Start jouw eigen GZG
Blog
Laatste nieuws
Humans van GZG
Recepten
Contact
GZG Hotline
Recepten
/ Bruine rijst met tofu, chilipeper en komkommer
Ingrediënten
(4 personen)
:
300 gr. bruine rijst
1 rode chilipeper
1 ui
150 gr. tofu
⅓ komkommer
Sojasaus
Cashewnoten
Sesamzaad
Chilipoeder
Zout
Procedure
Snij de tofu in blokjes van een halve centimeter, de chilipeper in reepjes en de ui in stukjes.
Laat ondertussen in een pan wat kokosolie opwarmen en in een andere sojasaus.
Voeg chilipeper en ui in de pan met olie en de tofu in de pan met sojasaus.
Doe de sesamzaad met wat olie bij de tofu.
Laat dit 5 minuten bakken en snij ondertussen komkommer en hak de cashewnoten fijn.
Serveer alles met wat zout en eventueel wat extra chilipoeder. Wat verse munt of koriander maakt het geheel echt af.
Eet smakelijk!
Edit this page