Ariane
Add a cover image by going to Featured Image in the right column and then saving and reloading this post
“Wat ik het leukst vind is de missie die we nastreven”

‘Toen ik een jaar in Rotterdam studeerde, hielp ik in de universiteitstuin van de Erasmus University (EUR Edible Garden). Een van de vrijwilligers daar vertelde me over GZG. Een week later hielp ik al in de keuken. Dit was nét voor COVID19 dus heb ik niet vaak kunnen koken, maar de paar keer dat ik meehielp vond ik superleuk. Ik vond het geweldig om iedereen te leren kennen en zo veel eten te kunnen redden. Ik bleef helpen door me aan te sluiten bij het Social Media-team, waar ik social mediaberichten voor ons Instagramkanaal maak.

‘Duurzaamheid is een belangrijk aspect van mijn leven. Later wil ik graag werk doen opb het gebied van duurzaamheidsbeleid of -communicatie. Momenteel ben ik bezig met mijn master in de UK en doe ik de meeste van mijn vakken en projecten richting communicatie en marketing op het gebied van duurzaamheid. Hiervoor heb ik mododules op het gebied van duurzaamheid gedaan, zoals ‘Leadership, Sustainability & Governance’ (Leiderschap, Duurzaamheid en Bestuur) en ‘CSR & Sustainability’ (Maatschappelijk Verantwoordelijk Ondernemen en Duurzaamheid). Ik heb ook een certificaat van de Universiteit van Cambridge voor duurzaamheid voor bedrijven. Ik ben ook van plan om een ​​tweede master in Duurzaamheid of Milieumanagement te halen!

Ik hou van de missie die we nastreven bij GZG en hoe zorgzaam en ruimdenkend iedereen is. Ik spreek geen Nederlands, dus focus ik me op het communicatiegedeelte door posts te maken voor Instagram. Ik heb een tijdje de #nowastemonday-posts gemaakt. Momenteel ben ik vooral actief bij de blogkant van ons werk. Ik heb het erg druk sinds ik terug ben verhuisd naar de UK, maar ik doe mijn best om waar ik maar kan tijd vrij te maken voor GZG.’