Linzen en quinoa kom

Ingrediënten 

2 personen

  • 200 gr linzen
  • 150 gr quinoa
  • 1 tomaat
  • ½ avocado
  • 50 gr spinazie (of rucola)
  • 50 gr schorseneren (optioneel – Ik had deze over)
  • 40 ml veganistische pesto
  • 2 eetlepels gearomatiseerde olie (walnoten of sesamolie)
  • 1 eetlepel pijnboompitten
  • Zout
  • Peper

Procedure

  1. Kook de quinoa met behulp van de instructie op het pak (of gebruik je restje). Snijdt ondertussen de avocado, tomaat en schorseneren.
  2. Mix de pesto met de truffel olie in een kleine schaal om een geweldige dressing te creëren. 
  3. Bak de pijnboompitten in een kleine pan.
  4. Wanneer de quinoa bijna klaar is, voeg de linzen toe en maak ze warm.
  5. Mix alles samen in een kom en voeg zout en papier naar smaak toe.