Pannenkoeken van Tapioca
Add a cover image by going to Featured Image in the right column and then saving and reloading this post
Dit is één van de meest makkelijke, goedkope, lekkere en gezonde gerechten die we ooit hebben gemaakt.

Ingredients 

12 pannenkoeken

  • 12×4 tbsp tapioca zetmeel
  • 12x30ml water (ongeveer 4 tbsp)
  • 2 appels
  • Kaneel

Procedure

  1. Meng in een kom 4 tbsp tapioca zetmeel met 30 ml handwarm water. Gebruik je vingers om te mixen, het wordt namelijk heel erg plakkerig.
  2. Doe de mix in een kleine pan, zonder olie te gebruiken. Bak voor 2-3 minuten, keer het dan om en bak nog voor ongeveer 1-2 minuten.
  3. De pannenkoeken kunnen plakkerig zijn, dus je kunt ze beter eerst af laten koelen voordat je ze stapelt.
  4. Serveer met plakjes appel en kaneel en wat nootje als je wilt. Ze kunnen lastig te snijden zijn, dus ik at die van mij als taco’s. Saborear a sua refeição