Start
Organisatie
Ons verhaal
Coördinatoren
In de media
Onze partners
Onze Maaltijden
Introductie
Getuigenissen
Disclaimers
Veelgestelde vragen
Bijdragen
Word vrijwilliger
Doneer voedsel of apparatuur
Stuur ons een plantaardig recept
Word partner
Start jouw eigen GZG
Blog
Laatste nieuws
Humans van GZG
Recepten
Contact
GZG Hotline
Pizza van aubergine
Ingrediënten
(voor 20 mini pizza’s)
1 aubergine
50 gr geconcentreerde tomatenpuree
2 teentjes knoflook
Zout
Peper
Italiaanse kruiden
Gedroogde basilicum
Gedroogde oregano
Paprikapoeder
Chilipoeder
Verse basilicum of koriander
Procedure:
Verwarm de oven op 180 graden.
Snij de aubergine in schijven van ½ cm (5mm), bestrooi ze met zout.
Leg bakpapier op een bakplaat en verdeel hierover de aubergineschijven.
Smeer de schijven in met wat tomatenpuree.
Snij de knoflook in kleine stukjes en strooi dit samen met de gedroogde kruiden over de pizza’s.
Bak dit 15 minuten in de oven.
Maak het af met door wat lekkere verse kruiden over het geheel te strooien.
Eet smakelijk!
Edit this page